14. 6. 2008

Začetno ogrevanje

Nogometni superzvezdnik Ronaldinho šprical že prvi trening. Trener opozarja, da nogomet ni šport za nekreativne individualneže, sicer pa je po njegovih besedah s prvim treningom nadvse zadovoljen.
:
:

Prvi trening je bil namenjen testiranju moštva, rezultati pa so pokazali izjemno kondicijsko pripravljenost celotne ekipe, ki priča o visokem nivoju nogometnega znanja. Po uvodnem sestanku med novim trenerjem in nogometaši je bilo izvedeno krajše začetno ogrevanje in uigravanje moštva, igralci pa so pokazali veliko zavzetost in odločnost, da trening opravijo karseda najboljše.

Trener je bil po treningu izjemno zadovoljen in računa na vse igralce. Žal pa se treninga zopet ni udeležil brazilski nogometaš Ronaldinho, ki se po besedah trenerja zadnje čase na igrišču le redko dovolj potrudi, zaradi svoje neresnosti pa je tudi pogosto lažje poškodovan.

Po zaključenem treningu je trener vse prisotne povabil na kratko druženje v bližnjo gostilno, ki se je spodobno končalo.
„O poteku delovnega procesa bomo redno poročali, saj je v ospredju priprava na prvi uradni trening, ki nas čaka 5. julija 2008 na gradu Vurberk,“ so še sporočili iz vodstva kluba.

 

Povezave:

Thomas Brussig
FUZBAL JE VSE!
(Leben bis Maenner)

Trening z Gojmirom Lešnjakom Gojcem

Prevajalca: Mihael Tosch in Samo M. Strelec
Režiser: Samo M. Strelec
Dramaturginja: Tamara Matevc
Kostumograf: Leo Kulaš

Premiera: 5. julija 2008, na gradu Vurberk

"Fuzbal je vse!" modruje mali nogometni trener, ki se pripravlja na trening z novo ekipo, ob tem pa na duhovit način pripoveduje zgodbo svojega življenja, polno vzponov in padcev, drobnih sanj in hrepenenj.

FOTOGRAFIJE:

Zavod 69, zavod za razvoj in promocijo športa, 8. 6. 2008
Vsak človek je zase svet, čuden, svetal in lep kot zvezda na nebu...*
Ivana Gradišnik, 1. 6. 2008
Otroci sodelujejo!
Dragan Mihailović, 15. 6. 2008
C60: Molekula ogljika z obliko nogometne žoge
Tamara Matevc, 25. 6. 2008
Okrogla trkljanja
Tamara Matevc, 29. 6. 2008
Vabljeni na pogovor o treningu in nogometu
Novi ZATO., 30. 6. 2008
Poročilo s tiskovke: Fuzbal je vse!
Tamara Matevc, 10. 7. 2008
Radosti nelagodja
Branko Gradišnik, 11. 7. 2008
'DOSTI! DOSTI! ŠE! ŠE!'