PTL, 7. 10. 2020

Vabilo k sodelovanju v projektu Kdo je gledalec/gledalka?

Vabljeni k sodelovanju v projektu portugalske umetnice Raquel André v katerem raziskuje vas. Njeno delo temelji na vprašanju: Kdo je gledalec, gledalka? V ta namen želi sestaviti široko paleto ljudi. Z vami se želi povezati, vas spoznati in predstaviti.

Razstava zbirke ljubimcev (2018) avtorice Raquel André / Foto: Arhiv Plesni Teater Ljubljana

Sodelovanje bo potekalo preko spleta. Začetek je 20. oktobra, ko dobite njeno prvo pismo. Nato boste prejemali njena navodila približno enkrat na teden, v katerih vam bo dodelila različne izzive, skozi katere boste imeli možnost osebnega izraza in predstavitve.

Na dan gledalcev 21. novembra pa se boste lahko predstavili tudi v živo preko video prenosa.

Projekt torej traja od 20. oktobra do 21. novembra. V tem času prejmete 7 navodil umetnice. To pomeni 7 izzivov, ki jih izpolnite preko interneta in tako postanete del zbirke! Navodila bodo v slovenščini in angleščini. Kljub temu je zaželeno osnovno znanje angleščine.

Za sodelovanje se prijavite na info@ptl-lj.si do 15. oktobra, pri prijavi je pomembno le, da posredujete svoj e-mail naslov, preko katerega lahko še naprej z vami komunicirajo. Na tem naslovu so tudi dosegljivi za dodatne informacije, več o projektu pa si lahko preberete tudi tukaj.

PTL