SMG, 16. 1. 2017

Na voljo še nekaj vstopnic za prireditve na 9. Bobrih

V soboto, 14. januarja 2017, so v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11 razdelili večino vstopnic za 9. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.
:
:

Foto: Nada Žgank

Najzgodnejši obiskovalci so iz vseh koncev Slovenije pred vhod v Festivalno dvorano na Vilharjevo 11 prišli že v zgodnjih jutranjih urah, kar kaže na zopet veliko zanimanje za kulturne prireditve v prestolnici.

Letos so organizatorji zopet poskrbeli tudi za najmlajše. Med tem, ko so starši čakali na vstopnice, so se ti zabavali in ustvarjali na  delavnicah, ki so jih pripravili v Pionirskem domu- Centru za kulturo mladih.

Ostalo je nekaj vstopnic, predvsem za prireditve, ki so namenjene nekoliko starejšim otrokom. Seznam predstav s preostalimi vstopnicami, je objavljen na spletni in Facebookovi strani festivala, kjer bodo na voljo tudi vse druge informacije o 9. ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Vstopnice so na voljo v Prodajni galeriji Smg, na Trgu francoske revolucije 5, in sicer med delavniki od 12.00 do 17.30 in ob sobotah, od 10.00 do 13.00.

Organizatorji prosijo starše, da jim, če bi se izkazalo, da na prireditev ne bodo mogli priti, to sporočijo, oziroma vstopnice vrnejo v Prodajno galerijo Smg, uro pred dogodkom pa na blagajno ustanove, kjer bo prireditev potekala. Z njimi bodo namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.

Bobri

Povezani dogodki