SLOGI, 11. 5. 2022

Mlado gledališče - Vabilo na strokovno izobraževanje

Vljudno vabljeni na tridnevno strokovno izobraževanje z naslovom Mlado Gledališče, ki bo potekalo 30. maja in 1. junija 2022 v okviru 57. Festivala Borštnikovo srečanje.
:
:

Usposabljanje je namenjeno tako ustvarjalcem kot pedagogom na področju umetnosti in izobraževanja. Raznovrsten program med drugim vključuje sodobno baletno predstavo, dve uprizoritvi animiranih objektov, performativni sprehod po mestu, tri delavnice in strokovni posvet.

Celoten urnik strokovnega izobraževanja in opise vsebin najdete na spletni strani organizatorja ter v programski brošuri.

Prijavite se lahko do 16. maja 2022 preko spletnega obrazca. Udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi na strokovnem usposabljanju.

Kontaktna oseba za dodatne informacije je Nika Švab (nika.svab@borstnikovo.si).

SLOGI, FBS

Slovenski gledališki inštitut je bil ustanovljen 28. februarja 2014 in je pravni naslednik Slovenskega gledališkega muzeja, ustanovljenega 29. novembra 1952. Oddelki muzeja se ukvarjajo z zbiranjem, hrambo, dokumentiranjem, raziskovanjem, strokovno obdelavo in predstavljanjem raznovrstnega gradiva, ki je pomembno za zgodovino slovenskega gledališča in uprizoritvenih umetnosti v širšem smislu.

Povezava: Vse novice v rubriki Dejavnosti gledališkega inštituta


Slovenski gledališki inštitut
Mestni trg  17, 1000 Ljubljana
Elektronski naslov: slogi@slogi.si
Tel: 01 241 58 00 / Faks: 01 241 58 16