DGKTS, 26. 8. 2014

Vabilo – selitev knjižnice AGRFT: "Na papirnatih avionih"

Akademija bo v okviru selitve v nove prostore na Trubarjevo 3 organizirala selitev dela knjižnice v obliki žive verige od trenutne lokacije po Nazorjevi ulici do nove lokacije na Trubarjevi cesti 3.


Dogodek, ki so ga poimenovali Na papirnatih avionih, bo potekal v nedeljo, 7. 9. 2014, v poznem popoldanskem času od 17.30 do 19.30, za njegovo izvedbo pa potrebujejo okrog 350 ljudi.

Iz vabila dekana AGRFT, red. prof. Mirana Zupaniča:

Vljudno vas vabimo, da se dogodka udeležite. S tem boste podprli naša prizadevanja za rešitev prostorskih težav akademije, hkrati pa nam boste zelo olajšali selitev knjig. Na dogodek lahko povabite svojce, prijatelje ipd., prosim pa vas, da nam potrditev udeležbe in število udeležencev sporočite najpozneje do petka, 29. 8., na elektronski naslov:
na.papirnatih.avionih.agrft@gmail.com.

Ker je uspešna realizacija tega dogodka v veliki meri odvisna od zadostnega števila sodelujočih, vas prijazno vabim, da se vabilu odzovete in da udeležbo potrdite pravočasno.

Lepo vas pozdravljam,
red. prof. Miran Zupanič, dekan AGRFT

Rastko

Tako smo pred veliko leti selili mariborsko UK v nove prostore. Veriga je bila vse od stare knjižnice na vogali s Partizansko pa do Slomškovega trga....

26. 8. 2014