Gledališče Ane Monro, 13. 2. 2016

ŠUGLA vpisuje nove člane

ŠUGLA - Šola Uličnega GLedališčA vabi medse nove člane za usposabljanje v uličnem gledališču. Izobraževanje se prične 1. marca 2016.

Prvo stopnjo ŠUGLE bo povezoval igralec Gorazd Žilavec, ki bo tudi vodil končno ulično produkcijo ŠUGLA Gledališča »Direkt z'ulce« za mednarodni ulični festival Ana Desetnica v juliju 2016.

Ob njem se bo skozi tri mesece poleg igre zaobjelo tudi razvijanje giba (Vita Osojnik), kontakta z občinstvom (Manca Uršič), glasu (Tea Vidmar), gledališke (Sara Šoukal) in skupinske improvizacije (Alla Abramova in Luka Korenčič) ter spoznavanje zgodovine uličnega gledališča (Goro Osojnik). Umanjkala pa ne bo niti ekskurzija v Labor med prvomajskimi počitnicami, kjer se bomo urili v zračnih akrobatskih veščinah (Dana Auguštin) in ritmu (Thierno Diallo).

Druga stopnja ŠUGLE bo potekala jeseni 2016, tretja pa spomladi 2017. Program bo intenzivnejši, individualno usmerjen in nadgradnja že pridobljenega znanja.

Vabljeni vsi, ki bi si radi nabrali izkušenj in znanja za nastopanje in ustvarjanje gledališča na ulici. Avdicija za vpis v program ŠUGLE bo potekala konec februarja, v obliki pogovora ali kratke predstavitve. Predhodne izkušnje niso potrebne. Prijave v Gledališča Ane Monro zbiramo do 24. februarja.

Prijavnico in vse dodatne informacije dobite na strani www.anamonro.org/sugla, na voljo pa vam je tudi pedagoška vodja ŠUGLE Tea Vidmar tea.anamonro@gmail.com

Cena 1. stopnje: 180 € (možnost obiska posamičnega modula)

Ana Monro, ŠUGLA

Gledališče Ane Monro, 31. 12. 2018
Voščilo Gledališča Ane Monro
Gledališče Ane Monro, 22. 1. 2014
ŠUGLA vabi k vpisu
Gledališče Ane Monro, 24. 12. 2017
Voščilo Gledališča Ane Monro