SLOGI, 20. 11. 2020

Slovenski gledališki založniki 36. Slovenskem knjižnem sejmu

Tudi na letošnjem 36. Slovenskem knjižnem sejmu, najpomembnejši prireditvi na področju knjige in branja pri nas, bodo ponovno skupaj nastopili Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat.

Foto: Arhiv SLOGI

Zaradi koronavirusa se tudi knjižni sejem po svoji v 48-letni sejemski zgodovini seli na splet in bo dogajanje prenesel v naše domove. Narazen ...a vendar skupaj je osnovno vodilo letošnjega tako drugačnega, posebnega sejma. Izkoristite sejemske popuste!

Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih izdajamo Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat,  se na 36. Slovenskem knjižnem sejmu predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim …

SLOGI, SKS