Slovenski gledališki založniki 36. Slovenskem knjižnem sejmu

Avtor: SLOGI

Tudi na letošnjem 36. Slovenskem knjižnem sejmu, najpomembnejši prireditvi na področju knjige in branja pri nas, bodo ponovno skupaj nastopili Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat.


Foto: Arhiv SLOGI

Zaradi koronavirusa se tudi knjižni sejem po svoji v 48-letni sejemski zgodovini seli na splet in bo dogajanje prenesel v naše domove. Narazen ...a vendar skupaj je osnovno vodilo letošnjega tako drugačnega, posebnega sejma. Izkoristite sejemske popuste!

Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih izdajamo Slovenski gledališki založniki: Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mestnega gledališča ljubljanskega, Festival Borštnikovo srečanje, Zavod Maska in Zavod Emanat,  se na 36. Slovenskem knjižnem sejmu predstavljamo z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim …


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/slovenski-gledaliski-zalozniki-36-slovenskem-knjiznem-sejmu