SiGledal, 11. 3. 2022

Povabilo k udeležbi na PARL

OPOMNIK: PARL – Performance Art Research Ljubljana, mednarodni projekt za raziskave sodobnih scenskih umetnosti – vabi avtorje in avtorske skupine, da se udeležijo 10-dnevnega programa za razvoj avtorskih projektov, ki bo potekal od 22. do 31. avgusta 2022 v Ljubljani. – Rok za prijavo: 15. april 2022
:
:

PARL je odprt za projekte na področu performansa, avtorskega gledališča, sodobnega plesa, intermedijske in hibridne umetnosti. Program obsega delo na projektu, dnevni feedback, jutranje treninge, 3-dnevni seminar in delavnice.

PARL povezuje kreativne prakse, metode in produkcijske modele vodilnih ustvarjalcev in producentov sodobnih scenskih umetnosti, ki delujejo v Ljubljani. Delovni proces je osredotočen na razvoj ustvarjalnih procesov in raziskavo performativnih strategij.

Vsem udeležencem PARL zagotavlja vadbeni in izvedbeni prostor.

Če ustvarjaš na področju sodobne scenske umetnosti, če potrebuješ prostor, čas in priložnost za raziskavo, razvoj in predstavitev svojega projekta, če želiš razširiti svojo mrežo sodelavcev – prijavi svoj projekt na spodnjem linku.

Rok za prijavo: 15. april 2022

Več o PARL: https://www.parl.si/application/

PARL

SiGledal/Maruša Mugerli Lavrenčič, 9. 8. 2021
Dramski teksti na portalu SiGledal
SiGledal/Maruša Mugerli Lavrenčič, 20. 4. 2020
Borštnikovo srečanje na portalu SiGledal: V Damask