Gledališče Glej, 16. 5. 2011

Glej, Tele predstava

V torek, 17. maja 2011 ob 18. uri bosta Zavod Enostavno Prijatelji in Gledališče Glej zaključila spomladanski krog gledaliških delavnic za mlade. Cikel bodo slovesno zaključili s predstavo z naslovom Tele - predstava, ki jo bodo uprizorili malčki, ki so sodelovali na delavnicah na odru Gledališča Glej.


Gledališke delavnice za mlade, ki so potekale od marca 2011, so otrokom med 5. in 15. letom starosti omogočile, da so se spoznali z osnovami gledališča in gledališke igre. Kot rezultat njihovega dela pa je nastala tudi prava pravcata predstava ... V kateri so otroci odigrali tako vlogo režiserjev, igralcev in scenografov.

Zavod Enostavno Prijatelji in Gledališče Glej vabita starše, da prijavijo svoje najmlajše na naslednji krog gledaliških delavnic, ki se bo pričel septembra.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail: info@enostavnoprijatelji.si ali prek telefona: 040-553513 (Uroš Lavrič). Delavnice trajajo dve uri in se izvajajo enkrat tedensko v popoldanskem času. Točen termin izvedbe delavnic bo znan v septembru.

Program je podprt iz strani MOL – Oddelek za predšolsko vzgojo inizobraževanje, Odsek za predšolsko vzgojo in JSKD - Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti.
Gledališče Glej, 29. 9. 2021
ŠtudenTeater 7.0
Gledališče Glej, 18. 1. 2014
Glej, Svoboda!
Gledališče Glej, 24. 11. 2014
V Gleju nova predstava Nine Šorak