JSKD, 5. 10. 2010

Delavnica za mentorje otroških gledaliških skupin

Pod mentorstvom Kim Komljanec
:
:

Delavnica je namenjena vsem mentorjem otroških skupin, ki se srečujejo z naslednjimi vprašanji: kako izbrati besedilno predlogo, kako vzbuditi entuziazem v skupini, kako delati z otroki - igralci, kako strukturirati vaje, da se otroci ne začnejo dolgočasiti, pa so vendarle pripravljeni še in še ponavljati iste prizore, kako jim pomagati pri učenju besedila, kako z otroki delati na utelešanju dramskih oseb, kako biti režiser in ne zanemariti otroške ustvarjalnosti?

Delavnica bo potekala dve zaporedni soboti, 16. in 23. oktobra 2010 od 10. do 18. ure v dvorani Mala skladovnica na Beethovnovi ulici 5 v Ljubljani.

Rok prijave: torek, 12. oktober 2010.

O mentorici:
Kim Komljanec je vsestranska gledališka ustvarjalka, slovenski javnosti najbolj znana kot dramatičarka, deluje pa tudi kot režiserka, igralka in gledališka pedagoginja. Od leta 2006 v Sloveniji profesionalno deluje pod streho Zavoda Zofka. Leta 2009 je Kim magistrirala iz pisanja dramatike na Univerzi v Exetru v Veliki Britaniji, kjer zdaj vodi podružnico ene največjih britanskih gledaliških šol za otroke in mladino (Theatretrain).

- Prijavnica in nadaljnje informacije