SLOGI, 14. 9. 2023

Za odrom, izobraževanje za odrasle

Za navdušence gledališča so na Slovenskem gledališkem inštitutu in SNG Drama Ljubljana za novo sezono pripravili nov andragoški program. Vabijo, da se prek delavnic, predavanj in vodstev skozi leto srečate z različnimi pogledi iz in v zaodrje.
:
:

Foto: Arhiv SLOGI

Program bo potekal v obliki rednih mesečnih srečanj, ki jih bosta vodili Sandra Jenko (SLOGI) in Špela Šinigoj (SNG Drama Ljubljana). Udeležence bosta popeljali skozi čas z vidika gledališča, osvetlili pa tudi zakulisje muzeja in gledališča. Spoznavali boste različne gledališke poklice, izkusili sam potek dela in širili svoja obzorja gledališke scene.

Prvo, uvodno srečanje bo v sredo, 27. septembra 2023, ob 16.30 v Šugmanovem salonu SNG Drame Ljubljana.

Za dodatne informacije in prijave, ki potekajo do zasedbe prostih mest, se zglasite na elektronski naslov: sandra.jenko@slogi.si.

SLOGI, Sandra Jenko, Špela Šinigoj, SLOGI in Drama, SNG Drama Ljubljana

Slovenski gledališki inštitut je bil ustanovljen 28. februarja 2014 in je pravni naslednik Slovenskega gledališkega muzeja, ustanovljenega 29. novembra 1952. Oddelki muzeja se ukvarjajo z zbiranjem, hrambo, dokumentiranjem, raziskovanjem, strokovno obdelavo in predstavljanjem raznovrstnega gradiva, ki je pomembno za zgodovino slovenskega gledališča in uprizoritvenih umetnosti v širšem smislu.

Povezava: Vse novice v rubriki Dejavnosti gledališkega inštituta


Slovenski gledališki inštitut
Mestni trg  17, 1000 Ljubljana
Elektronski naslov: slogi@slogi.si
Tel: 01 241 58 00 / Faks: 01 241 58 16