SiGledal, 14. 5. 2024

Mali festival psihodrame 2024

Ustvarjalni center Krušče tudi letos poleti na Kruščah organizira Mali festival psihodrame, ki bo potekal od 13. do 17. avgusta.
:
:
Foto: Žiga Koritnik
Foto: Žiga Koritnik
Foto: Žiga Koritnik

Struktura festivala bo podobna kot prejšnja leta, saj bodo dnevi sestavljeni iz psihodramskih in izkustvenih delavnic, pogovorov in večernega umetniškega programa. Program bodo objavili pred poletjem. 

Mali festival psihodrame je namenjen vsem, ki želijo raziskovati svojo kreativnost - vsakodnevno, osebno, medosebno, profesionalno, umetniško in/ali psihoterapevtsko. Predhodne izkušnje v psihodrami niso potrebne.

Mali festival psihodrame se z inspirativnimi gosti z različnih področij osredotoča na raznolikost perspektiv, skupinsko delo na izkustvenih delavnicah, na deljenje umetnosti, ki postane v teh razmerah posebna in dragocena, ter na spontano oblikovanje začasne skupnosti.

Kratki raziskovalni in izobraževalni oddihi so valilnica kreativnih procesov in so namenjeni ne zgolj umetnikom, temveč vsem, ki si želijo bolje razumeti sebe in druge.

Informacije o kotizacijah in bivanju:

"Early bird" prispevki veljajo do 30. junija 2024. Kot prijava velja nakazilo kotizacije. 

5 dni: 500 EUR (450 EUR)
4 dni: 420 EUR (380 EUR)
dni: 330 EUR (300 EUR).
2 dni: 230 EUR (210 EUR)
1 dan: 120 EUR (110 EUR).

Nižji prispevek za študente_ke, edukante_ke psihoterapije, samozaposlene v kulturi, upokojene in člane_ice psihodramskih skupin na Kruščah. Višji prispevek za preostale. Bivanje v Ustvarjalnem centru Krušče se plača ločeno. Prispevek na noč je 30 EUR na osebo za hišo in 15 EUR na osebo za šotorjenje.

Več informacij na njihovi spletni strani in na info@krusce.si.

Ustvarjalni center Krušče, Mali festival psihodrame

Tea Kovše, SiGledal, 7. 12. 2010
Posebni prispevki k slovenski lutkovni umetnosti
Iztočnica Lena Gregorčič, SiGledal, 3. 6. 2010
Dramaturg je režiserjev prvi sogovornik in recenzent.
Anja Bunderla, SiGledal, 18. 12. 2013
Pomembnost dialoga ali Tina Vrbnjak