Gledališče Glej, 19. 2. 2013

Glej, za Maksa

Velik človek je poleg neizbrisnega pečata v ljudeh in svetu za sabo zapustil tudi veliko stvari. Želimo si, da bi njegovi predmeti našli nov smisel, naj bo to praktična uporaba ali le spomin.
:
:

Maks Soršak v performansu Ne poskušaj tega doma / foto: Miha Fras

V petek, 22. februarja, ob 19h vabljeni v Gledališče Glej (Gregorčičeva 3, Ljubljana) na dražbo predmetov Maksa Soršaka.

Na dražbi bodo na voljo njegove knjige, zgoščenke, majice, kape ... paleta njegovih osebnih predmetov ter predmetov, ki so z Maksovim značajem.

V duhu združevanja užitkov duha in telesa bomo ponudili tudi okusno hrano in pijačo, za katero bodo poskrbeli: Andrej Benčina, Gostilna Skaručna, Slaščičarna Domača Peka, Super d.o.o..

Dražbo bodo vodili: Damir Leventič, Aleksandar Rajaković – Sale in Katarina Stegnar
Program s svojimi vložki bogatili: Aljoša Ternovšek, Esad Babačić, Jurij Hudolin, Teja Reba, Leja Jurišič, Katarina Stegnar, Tomaž Grom, …
Za glasbo poskrbeli: DJ Kitch
Za dodaten umetniški slog na Maksovih predmetih so skrbeli: Tanja Radež, Teja Kleč - Teja Ideja, Roman Uranjek, Grupa EE.

Pridružite se nam na dražbi in nadaljujmo tradicijo druženj, katerih mojster je bil Maks, kjer se prepletajo aktualne debate, različni ljudje, uživanje, umetnost ...

Gledališče Glej, 7. 5. 2015
Novo mesto - Readymade
MGL, Gledališče Glej, 20. 12. 2013
Vabilo na predstavitev knjige Maks, vezni igralec mesta