Federacija, 21. 6. 2013

Zmes za ples v knjižnicah pod krošnjami

Septembra 2012 je izšla knjiga Zmes za ples Gregorja Kamnikarja ter se že predstavila na Knjižnem sejmu in tudi na Kulturnem bazarju, sedaj pa jo čakata še dve knjižnici pod krošnjami.
:
:

Zmes za ples je skupno igrivo branje knjige napisane, da branje postane ples. Gregor Kamnikar bo vsebino svoje knjige Zmes za ples o sodobni plesni umetnosti na igriv način predstavil skozi skupno branje, gibanje, raziskovanje in opazovanje. Delavnica je namenjena vsakomur - tudi otrokom od petega leta starosti -, ki si želi raziskovanja gibanja, plesa, njunega razumevanja in utelešenja ter sproščenega druženja.

Skupno branje knjige Zmes za ples si lahko privoščite dvakrat kot del programa bralnih priboljškov Knjižnice pod krošnjami: enkrat v Novi Gorici in drugič v Ljubljani. Pred, med in po srečanju pa si lahko knjigo kupite preko spleta v e-knjigarni JSKD.

V soboto, 22. junija 2013 ob 17. uri obiščite Knjižnico pod krošnjami v Novi Gorici kot postanek v senčki sredi mesta v borovem gozdičku. V petek, 28. junija 2013 ob 17. uri pa bo Knjižnica pod krošnjami v Ljubljani v parku Tivoli pod hrastom, tam ob ribniku, kjer je doma odskočna deska v svet lepo napisanega in narisanega.

Dogodivščinam knjige Zmes za ples lahko sledite na spletni strani knjige ali njeni FB strani.

Za sodelovanje in uvrstitev v program bralnih priboljškov se srčno zahvaljujemo ekipi Knjižnice pod krošnjami in prav posebej Tini Popovič ter Mateji Zorn.

Federacija

Zavod Federacija, 22. 9. 2010
M (različica 2.2)