SNG Nova Gorica, 1. 7. 2010

Voalá!

Zračni spektakel Voalá!, istoimenske argentinske skupine, bo v okviru festivala Ana Desetnica gostovala v Novi Gorici v četrtek, 8. julija oz. v primeru dežja v petek, 9. julija ob 21.30 na travniku pred SNG Nova Gorica.
:
:

foto Voalá

Štirje poslovneži obstanejo, ko jim zapeljiva brezdomka ponudi rožo in jih povabi na potovanje, ki ga prežemajo poezija, čarobnost in vrtoglavica. Njihova poslovna pot se zaradi pozornosti, ki so jo naklonili brezdomki, prelevi v nepozabno noč, polno glasbe in zapeljevanja … Predstava Voala! istoimenske skupine Voalá iz Argentine je spektakel, ki dosega neslutene višine. Dobesedno.

foto Voalá

Avtor in režiser: Roberto Strada
Zračni igralci: Guillem Fluixa Martí, Carolina Arias Heer, Pablo Cuello, Joca Vergo, Raul Vargas, Elizabeth González, Pablo Marín, Rocío Fontecha Puerma, Ada Jiménez Rodríguez, Isabel Teruel Lillo
Pevka in igralka: Cintia Bertolino
Pevec: Tono Castello
Bandoneon: Florencia Amengual
Kitare in elektronski efekti: Franco Bongioanni

Ogled spektakla je brezplačen!

Na dan zračnega spektakla Voalá tudi nočni vpis abonmajev v SNG Nova Gorica – do 23. ure!

Ana Desetnica je najbolj prepoznaven festival uličnega gledališča pri nas in daleč naokoli. Vsako leto prvi teden v juliju se v Ljubljani, Mariboru in mnogih drugih slovenskih mestih zvrsti veliko izvrstnih predstav uličnega gledališča, domačih in tujih. V vseh letih si je ulično gledališče pridobilo tisoče navdušenih gledalcev, ki si vsako leto z užitkom ogledajo, kaj jim ponujajo artisti.

Letos bo Ana Desetnica pod pokroviteljstvom SNG Nova Gorica prišla tudi v Novo Gorico.

Voala!, Argentina, SNG Nova Gorica

SNG Nova Gorica, 10. 7. 2013
Mladinski gledališki forum v Nemčiji
SNG Nova Gorica, 24. 4. 2009
NOVO VODSTVO SNG NOVA GORICA
SNG Nova Gorica, 17. 10. 2017
Plesalci bodo preplavili Gorico in Novo Gorico