SiGledal, 2. 7. 2024

Vabilo prostovoljcem k sodelovanju na 27. festivalu Mladi levi 2024

Mednarodni festival Mladi levi, ki poteka med 22. in 31. avgustom, išče prostovoljce. Na festivalu bodo lahko spremljali vznemirljive predstave, filme, pogovore in si, ne nazadnje, skupaj z umetnicami in umetniki odpočili na tradicionalnem festivalskem pikniku.
:
:

Foto: Arhiv Bunker

Del festivala se bo letos odvil v naravi, ko se bo v družbi projekta Skupne krajine hodilo po skrivnih poteh med polji in gozdovi. Za to pa seveda festival potrebuje posebne okrepitve!

Skupne krajine so namreč velika koprodukcija, ki obiskovalke in obiskovalce popelje na osemurno potovanje po tankočutnih predstavah in premislekih o ekologiji človeškega življenja.

Pomoč bo potrebna tudi pri običajnejših festivalskih dneh v mestu, ko se bo skupaj slalomiralo med zagotavljanjem gladkega poteka predstav, prodajo vstopnic, opremljanjem prizorišč, pomočjo gostujočim umetnicam in umetnikom …

Letošnji Mladi levi se bodo odvili med 22. in 31. avgustom, ko boste lahko spremljali vznemirljive predstave, filme, pogovore in si, ne nazadnje, skupaj z umetnicami in umetniki odpočili na tradicionalnem festivalskem pikniku.

Izkušnje niso potrebne in starost ni omejitev, edini pogoj je dobra volja. Če bi se želeli pridružiti ekipi prostovoljcev, pišite Klari na: klara.drnovsek.solina@bunker.si.

Bunker, Mladi levi

Povezani dogodki

Anita Volčanjšek, SiGledal, 5. 11. 2010
Vrženi v svet dejanskega gledališča