Siti Teater, 28. 9. 2012

V SiTi Teater BTC 3. oktobra prihaja Star fotr

SiTi Teater BTC svojo peto sezono zabave in razvedrila začenja z napovedjo gostovanja svetovne uspešnice The Umbilical Brothers in težko pričakovane nove monokomedije Star fotr.
:
:

foto Arhiv SiTi Teater

Janez Hočevar - Rifle v predstavi s pomenljivim naslovom napoveduje salve smeha za mlade, ne tako mlade in vse tiste, ki jim mlajši začnejo odstopati sedeže. Star fotr v režiji Jurija Zrneca je (ne)uradno nadaljevanje predstave Fotr.

Janez Hočevar - Rifle je prejemnik treh največjih nagrad na področju kulture. Za svoje ustvarjalno delo je prejel nagrado Prešernovega sklada, Borštnikov prstan in Viktorja za življenjsko delo. In zdaj premierno prihaja v SiTi Teater kot sodobni dedek, ki se sooča s svojim vnukom, pričakovanji svoje žene in spoznanjem, da mu mlajši začenjajo odstopati sedež na praktično vsakem koraku. Predstava napoveduje koktajl situacijske in karakterne komike, izpovedi starega fotra in besednih dvobojev med dedkom in babico. Vse skupaj skozi očala večkrat nagrajenega igralca in režiserja Jurija Zrneca.

Prodaja vstopnic Petrol in Eventim.