Mini teater, 22. 10. 2010

Primož Pirnat nagrajen za vlogo v predstavi Mini teatra

Primož Pirnat je bil v Banja Luki nagrajen za vlogo v predstavi Medvedek zleze vase, Franeta Puntarja, v režiji Jake Ivanca in produkciji Mini teatra.
:
:

Medvedek zleze vase / foto Nejc Saje

V nedeljo, 17. oktobra se je v Otroškem gledališču RS v Banja Luki Mini teater predstavil z  izjemno uspešno igrano-lutkovno predstavo Medvedek zleze vase, Franeta Puntarja v režiji Jake Ivanca, z odličnima igralcema Nino Ivanišin in Primožem Pirnatom.

Mednarodna žirija v sestavi Hartmut Lorenz (Nemčija), Boris Goldovski (Rusija), Vladimir Predmerski (Slovaška), Ranko Pavlović (BIH) in Igor Bojević (Srbija), je soglasno odločila, da z eno od 4 enakovrednih igralskih nagrad za vlogo v predstavi Medvedek zleze vase, nagradi Primoža Pirnata iz Mini teatra.

Podelitev nagrad je bila v sredo, 20.oktobra na svečanosti v dvorani Otroškega gledališča RS v Banja Luki.

Na letošnjem festivalu v Banja Luki so se poleg Mini teatra predstavila gledališča iz Srbije, Romunije, Rusije, Slovaške, Francije, Hrvaške, Madžarske in Bosne in Hercegovine.

Festival je trajal med 16. in 20. oktobrom na različnih prizoriščih v Banja Luki. Poleg predstav je bilo na festivalu tudi več okroglih miz, razstav in diskusij o sodobnem lutkovnem gledališču.

Mini teater, Banjaluka, Primož Pirnat

Povezani dogodki

Mini teater, 24. 12. 2019
Voščilo Mini Teatra
Mini teater, 15. 10. 2017
Intervju z Ulrichom Hubom