SiGledal, 23. 5. 2023

Mali festivali Ustvarjalnega centra Krušče

V Ustvarjalem centru Krušče se bosta v avgustu odvila mala festivala: TELESA PROSTORI TOKOVI SVETOVI in mali festival psihodrame. Potekala bosta med 8. in 19. avgustom.
:
:
Foto: Arhiv Ustvarjalni center Krušče
Foto: Arhiv Ustvarjalni center Krušče
Foto: Arhiv Ustvarjalni center Krušče

TELESA PROSTORI TOKOVI SVETOVI (8. - 12. avgust)

TELESA PROSTORI TOKOVI SVETOVI so srečanja Ustvarjalnega centra Krušče kjer se umetnost povezuje z drugimi področji skozi delavnice, predavanja, pogovore in umetniške dogodke.

Mali festival psihodrame (15. in 19. avgust)

Mali festival psihodrame je namenjen vsem, ki želijo raziskovati svojo kreativnost- vsakodnevno, osebno, medosebno, profesionalno, umetniško in/ali psihoterapevtsko. Predhodnje izkušnje v psihodrami niso potrebne.

Mali festivali se z inspirativnimi gosti iz različnih področij osredotočajno na raznolikost perspektiv; skupinsko delo v izkustvenih delavnicah; deljenjem umetnosti, ki postane v teh pogojih posebna in dragocena; in na spontano oblikovanje začasne skupnosti.

Kratki raziskovalni in izobraževalni oddihi so valilnica kreativnih procesov in so namenjeni ne zgolj umetnikom, temveč vsem, ki si želijo bolje razumeti sebe in druge.

Kotizacije: Early bird prispevki veljajo do 30. junija 2023. Kot prijava velja nakazilo kotizacije (spodaj podatki za nakazila).

Dodatne informacije o programu, gostih, prizorišču, prispevkih ... so dostopne na spletni strani: https://krusce.si/

EMAIL: info@krusce.si

Krušče, Ustvarjalni center Krušče

Katja Čičigoj, SiGledal, 25. 3. 2011
Slovenska drama in njen dvojnik