Emanat, 20. 4. 2019

Delavnica za novo predstavo Jana Rozmana

Za novo odrsko predstavo avtorja Jana Rozmana v produkciji zavoda EMANAT, ki je načrtovana v sredini novembra 2019, bo izvedena krajša enodnevna delavnica oz. srečanje odprtega tipa. Iščejo formirane ustvarjalke in ustvarjalce z odrskimi izkušnjami (performerje, plesalce, igralce, vokaliste …), z željo oblikovati ustvarjalno izvajalsko ekipo.
:
:

Jan Rozman: f(being) / Foto: Philipp Weinrich

Študijsko obdobje predstave bo predvidoma potekalo od začetka septembra do sredine novembra 2019. Predstava bo izvedena v Stari mestni elektrarni Elektro Ljubljana.

Delavnica se bo odvila dvakrat, udeleženci pa morajo biti prisotni samo na eni izmed delavnic. Termini za delavnico so:
- v nedeljo, 5. 5. med 11.00 in 15.00 uro (4 ure)
- v ponedeljek, 6. 5. med 16.00 in 20.00 uro (4 ure),

Potekala pa bo v Sindikalni dvorani (v neposredni bližini Stare mestne elektrarne – Elektro Ljubljana, vhod čez parkirišče Elektro Ljubljana, Kotnikova 9, Ljubljana).

Prijavitelje prosijo, da sporočijo, ali so prosti za avdicijo v obeh terminih, oz. ali se lahko udeležijo avdicije samo v nedeljo oz. samo v ponedeljek.

Prijavi je potrebno priložiti kratek opisni CV s fotografijo in kontaktne podatke (naslov, telefon, elektronski naslov).

Prijave po elektronski pošti sprejemamo na naslov agon@emanat.si do vključno torka, 23. aprila 2019.

Delavnica je brezplačna, število prostih mest pa je omejeno, zato si v primeru večjega števila prijav pridržujejo pravico do izbire. Najkasneje do petka, 26. aprila 2019, bodo prijaviteljem potrdili, če imajo zagotovljeno mesto na delavnici.

Zaradi produkcijskih pogojev so zainteresirani za izvajalce-ke, ki delujejo v Sloveniji oz. so si pripravljeni zagotoviti bivanje v Ljubljani v času študijskega obdobja, obnovitvenih vaj in ponovitev. Tudi za vsa potencialna gostovanja v tujini je izhodiščna točka Ljubljana.

Dodatna pojasnila in informacije:
Sabina Potočki, izvršna producentka projekta - agon@emanat.si

Jan Rozman, Emanat