SMG, 11. 2. 2010

2. festival kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI je končan

V ponedeljek, 8. februarja, na kulturni praznik, smo s koncertom Sonce in sončice po vsem svetu v Kinu Šiška sklenili 2. festival kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI. Tone Pavček je bil tudi častni gost koncerta in je ob županu mesta Ljubljane Zoranu Jankoviću nagovoril več kot 600 otrok in njihovih staršev, ki so se udeležili koncerta.
:
:

foto: Miha Fras

 

Festival je potekal od sobote, 30. januarja 2010, do ponedeljka, 8. februarja 2010, na njem pa se je poleg filmskega programa v Kinodvoru in zanimivih ustvarjalnih delavnic v galerijah in muzejih po Ljubljani zvrstilo tudi 63 odrskih dogodkov. Vse festivalske prireditve so bile zelo dobro obiskane. Najmlajši in njihovi starši so bili nad programom navdušeni, o čemer pričajo fotografije zadovoljnih otrok, ki zapuščajo prizorišča, ter seveda tudi pohvale, ki jih še vedno vsak dan prejemamo.

Zahvaljujemo se vsem, ki so nam pomagali, da je festival uspel, tako organizatorjem, kot različnim zavodom in ostalim organizacijam, s pomočjo katerih nam je zopet uspelo najmlajšim predstaviti odlične kulturne vsebine in pokazati, kako pomembna in zaželena je kulturna vzgoja v slovenskem prostoru. Seveda se lepo zahvaljujemo tudi našim sponzorjem, to so pekarna Blatnik s svojimi izdelki Happy Pek, podjetje Dana, d. d., Medex, d. d., in Presad, d.o.o, s pomočjo katerih sta otvoritev in zaključek festivala potekala še v prijetnejšem duhu.

 

 

Bobri