V raziskovanju inovativnega mišljenja

Raziskovalni projekt: sklop štirih delavnic z javno predstavitvijo na koncu - Nina Božič, Dejan Srhoj

Nina in Dejan vabita vse, ki bi radi raziskali koncept inovativnega mišljenja in izboljšali lastno prakso, ne glede na to, če izhajate iz umetnosti, poslovnega sveta, znanosti ali drugega področja, da se jima pridružite na nizu ustvarjalnih delavnic, ki bodo temeljile na Nininem doktorskem raziskovalnem projektu in so zasnovane na podlagi kombinacije umetniških in poslovnih načel. Delavnice se bodo v okviru festivala Pleskavica odvijale na različnih lokacijah po Ljubljani.

30. 05. 2012 - Uvod v inovativno mišljenje & osebno udeležbo (delavnica)
03. 06. 2012 - Improvizacijska vadba (delavnica)
04. 06. 2012Vaja refleksije (delavnica)
07. 06. 2012 - Čas – prostor – Proces v podporo inovativnemu mišljenju (delavnica) in Inovativno mišljenje – izmenjava izkušenj (odprta seja/debata)

Skozi proces štirih delavnic bomo raziskovali naslednja vprašanja:

Kako v ustvarjalni proces integrirati čustva in vprašanje osebne motivacije in odgovornosti članov skupine? Kako razviti prakso improviziranja in ustvarjalnega toka v skupini? Kako nam lahko različni načini dajanja in prejemanja povratnih informacij in refleksije tako znotraj skupine kot v sodelovanju z zunanjimi sodelavci pomagajo, da napredujemo v ustvarjalnem procesu? Na kakšne načine lahko uporabimo čas, fizični prostor in proces, da spodbudimo inovativno razmišljanje in delovanje posameznikov in skupine pri vsakodnevnem delu?

Za več informacij ter registracijo na delavnico se javite na nina.christmas@gmail.com

Delavnice so brezplačne. Število mest je omejeno. V primeru prevelikega števila prijav bomo dali prednost:

  • raznolikosti, saj bi radi ustvarili pisano skupino ljudi iz gospodarstva, umetnosti in drugih področij ter
  • kontinuiteti: ker so delavnice smiselno povezane v celoto, bomo dali prednost tistim udeležencem, ki bodo lahko prisotni na vseh štirih delavnicah.


Za tiste, ki ste radovedni in bi radi prišli le na kakšno od delavnic brez predhodne prijave, bo na vsaki delavnici na voljo nekaj prostih mest.

Povezava za več informacij

Festival Pleskavica