Spominjanje samega sebe: delavnica Anne Nowicke

:
:

Obstajajo deli samega sebe, ki jih ne vidimo, zapuščeni in pozabljeni. Ponoči pridejo na plan in skušajo zbuditi našo pozornost v sanjah. Če se človek odzove na ta poziv, se lahko znova spomni samega sebe in preusmeri to novo pridobljeno energijo na novo mesto znotraj in brez njega. Če pa se za ta poziv še naprej ne zmeni, se le-ta pretvori v nočno moro in začne preganjati samega sebe tako v sanjski kot tudi budni resničnosti.

Med enournim srečanjem se bomo posvetili nočnim sanjam udeležencev, da bi skupaj naslovili, slišali in se odzvali na potrebe pozabljenih delov samih sebe. Ponujena bodo osnovna orodja za zaznavo, občutenje in razumevanje lastnih sanj, znova se namreč obračamo k njim kot viru neskončnega, pestrega, utelešenega znanja.

Za udeležence: Na srečanju se bomo posvetili spominu na vaše nedavne sanje.

Udeležba je brezplačna.
Dogodek bo potekal v angleščini.

ZOOM LINK
ID Meeting: 829 9233 8794
Passcode: 364986

 

Anna Nowicka je koreografinja in performerka, ki se je potopila v razkošno resničnost sanjanja. Raziskuje potencial podob s katerimi je mogoče telo razširiti v stanje nenehnega postajanja. Diplomantka Salzburške eksperimentalne akademije sodobnega plesa (SEAD), MA iz koreografije na HfS Ernst-Busch / HZT v Berlinu in MA iz psihologije na Varšavski univerzi, tudi v svoji na praksi utemeljeni doktorski disertaciji se posveča utelešenemu zavedanju kot osnovi za navzočnost. Od leta 2010 je njena individualna koreografska praksa povezana s Fundacijo Art Stations Grażyne Kulczyk v Poznanu. Anna je udeleženka Šole podob pod vodstvom dr. Catherine Shainberg, delo na sanjanju pa poglablja pri dr. Bonnie Buckner. Njeno najnovejše delo Eye Sea (Morje ušesa) je bilo premierno predstavljeno decembra 2019 v HAU Hebbel am Ufer v Berlinu.