Okolja in strategije internacionalizacije projektov

:
:

Gledališče Glej v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na Praktično delavnico za producente in umetnike z Ivo Horvat (ArtRepublic) v okviru platforme TRIGGER.

V Slovenijo prihaja ena najprodornejših promotork na polju uprizoritvenih umetnosti Iva Horvat, ustanoviteljica agencije ArtRepublic. Na delavnici, ki je namenjena umetnikom in producentom, udeležence na primeru individualnih projektov preko coachinga popelje k razvoju dolgoročne strategije dela in prisotnosti na različnih trgih. Delo na delavnici je individualizirano in je praktične narave, namenjeno pa je vsem oblikam projektov v različnih razvojnih fazah.

Cilj delavnice je razviti personaliziran strateški plan za vsakega izmed udeležencev. Delavnico lahko udeleženci izkoristijo tudi za prevetritev karierne usmerjenosti in ciljev.  Z deljenjem informacij o funkcioniranju različnih okolij in vključevanjem različnih orodji bodo razvijali metodologije dela. 70 odsotkov delavnice temelji na praktičnih primerih, izdelavi strategij ter komunikaciji in načinih prezentacije.

Teme delavnice:
    - strategije distribucije v uprizoritvenih umetnostih
    -  projekti in njihove vizije
    - trg in gradnja vidnosti
    - časovnice projektov
    - mreženje
    - ekologija, energija in trud
    - ustvarjanje personaliziranih strategij in načrtov
    - ustvarjalnost in zmožnost za hipne spremembe
    - komunikacija
    - profil komunikatorja