5. dan

Karmelca an Bepina (lutke) 10'
Vabljeni v svet dveh ročnih lutk, radoživih in zagrizenih branjevk iz Primorske, ki z vami delita vse mogoče zgodbe!

Trije težki: Ujetost (gledališko-gibalna predstava) 15'
Mladi ulični umetniki Tea Vidmar, Leon Vidmar in Kaja Balog si v še nastajajoči predstavi postavijo zelo zapleteno vprašanje: Kakšna je svoboda v ujetosti? Predstava, ki si jo boste lahko ogledali na Ani Mraz, je prikaz še delovnega procesa. Zgodba pa gre nekako takole: Otroška želja Izabele in Antonije je bila postati balerina. V njuni domišljiji sta to željo uresničili. Živita v prepričanju, da sta uspešni balerini, v resnici pa služita bogatemu, vase zagledanemu gospodu Marvelusu.

Živi oglasi (2x gverilska akcija + snemanje) 10'

Bimbo teater: Konec (ulična predstava) 35'
Ulična predstava Konec se ukvarja z zadnjim poglavjem v našem življenju. Našo najtemnejšo nočno moro predstavi na hudomušen način – nič hudega sluteča gospodična kar sredi mesta doživi srečanje z lastnim koncem, ki pa ni čisto tak, kot bi ga človek pričakoval …

Altera (ognjaža) 20'
Na letošnji Ani Plameniti ste lahko v parku Gradaščica spremljali spektakularen sežig pajkovke. Ta veličastna žival bo tokrat prišla tudi v mesto, na Mesarski most. In ker želja v decembru ne manjka, boste tudi na Ani Mraz svojo po sežigu katarzično poslali v nebo, v gorečem lampijonu!

Karmelca an Bepina častita vino (lutke) 15'