Via Negativa, 17. 10. 2018

Povabilo k udeležbi na PARL, Performance Art Research Ljubljana

PARL, Performance Art Research Ljubljana – mednarodni projekt za raziskave sodobnih scenskih umetnosti – vabi avtorje in avtorske skupine, da se udeležijo 10-dnevnega programa za razvoj avtorskih projektov, ki bo potekal od 1. do 10. septembra 2019 v Ljubljani.

Foto: Pixabay

PARL je odprt za projekte na področu performansa, avtorskega gledališča, sodobnega plesa, intermedijske in hibridne umetnosti. Program obsega delo na projektu, dnevni feedback, jutranje treninge, 3-dnevni seminar in večerne diskusije.

PARL povezuje kreativne prakse, metode in produkcijske modele vodilnih ustvarjalcev in producentov sodobnih scenskih umetnosti, ki delujejo v Ljubljani. Delovni proces bo osredotočen na razvoj ustvarjalnih procesov in raziskavo performativnih strategij.

Vsem udeležencem PARL zagotavlja vadbeni in izvedbeni prostor.

Vsi ustvarjalci na področju sodobne scenske umetnosti, ki potrebujejo prostor, čas in priložnost za raziskavo, razvoj in predstavitev svojega projekta in želijo razširiti svojo mrežo sodelavcev, so vljudno vabljeni k prijavi svojega projekta na spodnjem linku.

Rok za prijavo: 31. januar 2019

Več

Emanat, Via Negativa, 3. 11. 2011
Sramota
Via Negativa, 17. 2. 2011
Via Negativa v februarju