Pogovor z ustvarjalci Družabno - družbeno: O Ljudskem demokratičnem cirkusu Sakešvili

Avtor: SNG Drama Ljubljana

SNG Drama Ljubljana v okviru cikla Družabno - družbeno vabi na pogovor o predstavi Ljudski demokratični cirkus Sakešvili, ki bo v torek, 21. februarja, ob 21.30 v Mali drami. Ustvarjalcem predstave Ljudski demokratični cirkus Sakešvili se bo pridružil tudi avtor teksta, Rok Vilčnik.


Foto: Peter Uhan/SNG Drama Ljubljana

V torek, 21. februarja, bo po predstavi Ljudski demokratični cirkus Sakešvili sledil pogovor z ustvarjalci. O tekstu, uprizoritvi in o tem, kako nenehno »pranje možganov« spira tudi posameznikovo osebnost, dostojanstvo in človečnost, bodo govorili avtor Rok Vilčnik (rokgre), režiser Luka Martin Škof, dramaturginja Darja Dominkuš, oblikovalec prostora in luči Miha Horvat sonda4, koreograf in skladatelj Ivan Mijačević in igralci Maša Derganc, Gregor Baković, Klemen Slakonja, Boris MIhalj.

Družabno – družbeno

V času, ko je vse manj javnega prostora namenjenega debatam in izmenjavi mnenj, v SNG Drama Ljubljana že četrto sezono zapored organizirajo družabno – družbene pogovore. Z gledališkimi ustvarjalci in povabljenimi strokovnjaki potekajo pogovori o posameznih predstavah in temah, ki vznikajo iz njih.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/pogovor-z-ustvarjalci-druzabno-druzbeno-o-ljudskem-demokraticnem-cirkusu-sakesvili