Razpis za izvajanje družinskih programskih vsebin v Avditoriju Lutkovnega gledališča Maribor

Avtor: Lutkovno gledališče Maribor

Lutkovno gledališče Maribor objavlja razpis za izvajanje družinskih programskih vsebin v Avditoriju Lutkovnega gledališča Maribor v času od 11. 7. 2016 do 5. 8. 2016.


Avditorij / Foto: Boštjan Lah

I. NAMEN IN CILJ RAZPISA
Namen in cilj razpisa je obogatitev programov z družinskimi vsebinami v odprtem Avditoriju LGM v poletnem času. Avditorij s 522 sedeži in z odrom v izmeri 11,6 m x 8 m ponuja veliko možnosti za izvajanje različnih vsebin: poleg lutkovnih predstav tudi gledaliških in plesnih, glasbenih koncertov ter filmskih projekcij, hkrati pa mogočen hrast pod avditorijem v poletnih mesecih ustvarja prijetno senco za izvajanje ustvarjalnih delavnic in raznovrstnih izobraževanj.

II. VSEBINSKE PODROBNOSTI RAZPISA
Lutkovno gledališče Maribor želi z razpisom obogatiti program v Avditoriju času od 11. 7. do 5. 8. 2016, zato vabi k sodelovanju nevladne in zasebne organizacije ter javne zavode, ki bi lahko s svojimi programi izvajali družinske vsebine. Ob izvajanju programov je možna tudi uporaba gostinskega točilnega pulta, ki se nahaja pod tribuno za obiskovalce.

III. PRIJAVA
Prijava na razpis mora vsebovati:

IV. RAZPISNA KOMISIJA
Katarina Klančnik Kocutar, programska sodelavka
Mojca Redjko, v. d. direktorice
Nina Arsenovič, producentka

V. ROK ZA PRIJAVE
Rok za prijave je 10. 5. 2016.

VI. OBVESTILO O REZULTATIH
Komisija bo podala svoje mnenje in izbor do 20. 5. 2016.

VII. DODATNE INFORMACIJE V ZVEZI Z RAZPISOM
Dodatne informacije so na voljo pri Nini Arsenovič na e-naslovu produkcija@lg-mb.si.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/razpis-za-izvajanje-druzinskih-programskih-vsebin-v-avditoriju-lutkovnega-gledalisca-maribor