Zopet veliko zanimanje za brezplačne vstopnice festivala Bobri

Avtor: SMG

V soboto, 16. januarja, so organizatorji v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11 v nekaj urah razdelili praktično vse vstopnice za 8. festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.


Foto: Nada Žgank

Najzgodnejši obiskovalci so pred vhod v Festivalno dvorano na Vilharjevo 11 prišli že nekaj ur pred pričetkom delitve vstopnic ob 11. uri.

Zopet se je vila dolga vrsta. V prvih dveh urah so pošle skoraj vse vstopnice za gledališke, glasbene, filmske in plesne prireditve.

Dolge vrste gotovo kažejo tudi na veliko zanimanje za kulturne prireditve v prestolnici. Obiskovalci so prišli tudi iz krajev izven Ljubljane.

Letos so organizatorji zopet poskrbeli tudi za najmlajše. Zabavali so se lahko na delavnicah, ki so jih pripravili v Pionirskem domu- Centru za kulturo mladih. 

Seznam predstav, za katere so vstopnice še na voljo, je objavljen na spletni strani festivala (www.bobri.si), kjer bodo na voljo tudi vse druge informacije o 8. ljubljanskem festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.

Organizatorji prosijo, da jim obiskovalci, če bi se izkazalo, da na prireditev ne morejo priti, to sporočijo, oziroma vstopnice vrnejo v Prodajno galerijo SMG na Trgu francoske revolucije 5, uro pred dogodkom pa na blagajno ustanove, kjer bo prireditev potekala. Z njimi bodo namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/zopet-veliko-zanimanje-za-brezplacne-vstopnice-festivala-bobri