Mestno gledališče Ptuj razpisuje avdicijo za igralce/ke

Avtor: MGP

Mestno gledališče Ptuj razpisuje avdicijo za igralce/ke, ki bo potekala v soboto 15. februarja ob 11.00 uri v Mini teatru v Ljubljani ter v nedeljo 16. februarja ob 11.00 uri v Mestnem gledališču Ptuj.


Foto: Gregor Mlakar/STA

Ob koncu sezone 2013/2014 pripravljajo v Mestnem gledališču Ptuj predstavo Michael Kohlhaas po besedilu Heinricha von Kleista. Režiser predstave bo Nikola Zavišić. Študij predstave bo potekal od sredine aprila do sredine junija, študij bo potekal na Ptuju, potem se bo odigral prvi blok predstav, ki bo zaključen do desetega julija 2014.

Na avdicijo vabijo vse zainteresirane igralce, ki so prosti v tem terminu, avdicije pa se lahko udeležijo tudi študentje višjih letnikov AGRFT. Na avdicijo vabijo igralce/ke obeh spolov in vseh starostnih skupin. Pomembno je, da so zainteresirani prosti v času študija predstave in tudi za kasnejšo postprodukcijo. Igralci/ke, ki, so stalno zaposleni v drugih gledališčih, si morajo v primeru, da bodo izbrani v zasedbo predstave pred dokončno izbiro v zasedbo urediti dovoljenje vodstva matičnega gledališča za sodelovanje pri predstavi, študentje pa dovoljenje akademije.    

Informacije v zvezi s projektom in prijave na avdicijo so možne na info@mgp.si, prijavite se lahko tudi na sami avdiciji.   


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/mestno-gledalisce-ptuj-razpisuje-avdicijo-za-igralce-ke