Strelec išče strelovod

Avtor: Samo M. Strelec

Režiser Samo M. Strelec pripravljam krstno uprizoritev slovenskega dramskega besedila Franca Vezele PITA. Producent bo zasebni zavod Novi Zato., premiera bo konec junija 2014 v gradu Turnišče pri Ptuju, šlo bo za mednarodno sodelovanje (slovensko-hrvaško-nemško).


Foto: Wikipedia

K sodelovanju pri nastajanju krstne uprizoritve slovenskega sodobnega besedila Pita Franca Vezele, ki sem ga izbral na javnem natečaju SDK, vabim sodelavca/-ko.

Iščem nekoga, ki bo voljan prevzeti številne in različne zadolžitve, med njimi pisanje besedilno različnih tekstov, stike z javnostmi, stike s publiko (uvajanje publike v gledanje uprizoritve), stike s sponzorji, aktivnosti, povezane s trženjem, promocijo in "druga dela po naročilu režiserja". Še najustrezneje bi bilo reči, da Strelec išče "strelovod". Izbrani/-a kandidat/-ka naj bi znal/-a ustvarjalne napetosti visoko v oblakih ozemljiti s trivialijami, razmerami na trdnih tleh. (Ne nasprotujem, če v zapisanem preberete moje razumevanje in moj pogled na praktično dramaturgijo.)

Študij za uprizoritev bo potekal na Ptuju junija 2014. Izbrani sodelavec/-ka bo imel/-a junija plačano nastanitev na Ptuju.
Zainteresirane prosim, da mi na naslov samo.strelec@gmail.com pošljejo:


Ponudbe sprejemam do konca novembra 2013.
S kandidati bom po tem datumu komunikacijo nadaljeval osebno. O sodelavcu/-ki se bom odločil najkasneje do konca februarja 2014 in o izboru obvestil vse zainteresirane.

V veselem pričakovanju lepo pozdravljam in si zanimivih ponudb obetam

Samo M. Strelec


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/strelec-isce-strelovod