Izteka se vpis v pedagoška programa Miniminiriti in Puppets Minority

Avtor: LGMB

Vabljeni k vpisu v pedagoški program Lutkovnega gledališča Maribor. Prijave sprejemajo do 4. oktobra 2013.


foto: Arhiv LGMB

Miniminiriti
V mali lutkovni šoli se bodo otroci naučili vseh odrskih veščin od igranja in animacije do govora in giba. Miniminirite bodo zaključili z odrsko produkcijo.

Miniminiriti bodo potekali štiri mesece, najprej od oktobra do februarja in kasneje še od marca do junija, enkrat na teden po 2 šolski uri. Vabljeni ste otroci od 6. leta starosti naprej, prijave sprejemajo do 4. oktobra 2013 preko spletnega obrazca.

Cena Miniminiritov je 100 evrov.
Udeležencem delavnice pa omogočajo še nakup vstopnic za predstave LGM s popustom 20%.

Termini:


Puppets minority
To je tečaj angleščine in lutkovna delavnica hkrati. Voditeljica je profesorica angleščine, waldorfska pedagoginja in lutkovna ustvarjalka Mojca Sajko.

Lutke si rade izmišljajo vsemogoče jezike in potem med seboj naskrivaj klepetajo o tem, kakšno frizuro ima njihov lutkar, in o napornem življenju na odru. Še raje pa imajo ob sebi otroke, s katerimi se skupaj naučijo kakšno novo besedo. Zelo pridno poslušajo in rade ponavljajo. Ustvarjali bomo v naših novih skrivnih jezikih - v angleščini.

Program bo potekal skozi vse leto od oktobra do maja, enkrat tedensko po dve šolski uri, zaključili pa ga bomo z lutkovno produkcijo v angleškem jeziku ter pokazali, kaj in koliko smo se naučili. Tečaj je primeren za začetnike od 6. leta starosti naprej, prijave pa sprejemamo do 4. oktobra 2013 preko spletnega obrazca.

Cena Puppets Minority je 150 evrov.

Termini:

Za vse dodatne informacije lahko pišete Katarini Klančnik Kocutar na katarina.klancnik-kocutar@lg-mb.si.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/izteka-se-vpis-v-pedagoska-programa-miniminiriti-in-puppets-minority