Ste že radovedni kaj letos prinaša Borštnik?

Avtor: FBS

Še slaba dva meseca in Maribor bo ponovno središče najboljše slovenske in izbrane mednarodne gledališke produkcije.Če ste lani zamudili katero od predstav in ste si takrat obljubili, da boste letos med prvimi izbirali svoje sedeže, potem si zagotovite najboljše sedeže in vpišite Borštnikov abonma od 2. septembra 2013 dalje!

Naj vas drugi ne prehitijo, mi pa vam bomo pri nakupu abonmaja poleg vstopnic podarili čisto svež in direktno iz tiskarne pripeljan ALMANAH ter vstopnici za zaključno slovesnost s podelitvijo nagrad in družabnim srečanjem.

BORŠTNIKOV ABONMA 1          
1. Korak v dvoje po Pii in Pinu
2. Črna žival žalost
3. Hamlet
4. Mati
5. Kazimir in Karolina
Cena 75€ / Cena z avtobusnim prevozom iz Ljubljane 105€         

BORŠTNIKOV ABONMA 2
1. Vaje za tesnobo
2. Mojster in Margareta
3. Leda
4. 25.671
Cena 60€ / Cena z avtobusnim prevozom iz Ljubljane 85€

Radovedni, kaj ponujajo letošnje predstave? Na spletni strani www.borstnikovo.si je z vsakim dnem več informacij, foto utrinke iz predstav pa najdete tudi na Facebooku.
Všečkajte nas in povejte naprej!

Navdušeni nad mednarodnimi produkcijami? Letos vas bodo razvajala gledališča iz Hrvaške, Nizozemske, Madžarske in Litve.

Obožujete Nizozemsko? Postavili smo jo v fokus, kar pomeni, da se bomo poleg predstav posvečali sodobni nizozemski dramatiki in gledališču. Ob tej priložnosti smo izdali tudi knjigo Sodobna nizozemska drama.
 
Več kot dovolj razlogov, da oktobra pičimo v gledališče! Pičite z nami!


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/ste-ze-radovedni-kaj-letos-prinasa-borstnik