Vabilo prostovoljcem k sodelovanju na 48. FBS

Avtor: FBS

Pičimo! Ni pomembno, kam, ni pomembno, kako. Že 48. leto zapored Festival Borštnikovo srečanje ostro in pogumno, metaforično ali dobesedno – piči.


V bogatem tekmovalnem in spremljevalnem programu predstavljamo najboljše domače in mednarodne gledališke stvaritve, gledališke produkcije in filmske projekcije AGRFT, pripravljamo razstave, izvajamo simpozije, knjižne predstavitve, delavnice in pogovore. Letos se v Fokusu podrobneje posvečamo nizozemski dramatiki in gledališču.

Pičiš z nami? Si študent oz. študentka? Te zanima, kaj se dogaja v mehanizmu največjega slovenskega gledališkega festivala? Želiš sodelovati pri dejavnostih, ki potekajo v zaodrju, skrite pred očmi obiskovalcev? Imaš čas med 18. in 27. oktobrom od jutra do večera? In predvsem, te privlači gledališče?

Prijavi se! Postani eden od mnogih prostovoljcev in prostovoljk, ki vsako leto pomagajo na festivalu, v zameno pa si lahko ogledaš predstave, pridobiš nova znanja, izkušnje in poznanstva.
Pošlji nam svojo prijavo do 3. junija 2013 na borstnikovo@sng-mb.si in povabili te bomo na uvodno srečanje, na katerem bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja.

Veselimo se tvoje družbe!


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/vabilo-prostovoljcem-k-sodelovanju-na-48-fbs