Avdicija Šentjakobskega gledališča Ljubljana 2012

Avtor: Šentjakobsko gledališče

Si želite postati član/ica velike šentjakobske družine? Prijavite se lahko najkasneje do 19. septembra preko elektronskega naslova avdicija.sg@gmail.com.


foto Arhiv Šentjakobsko gledališče

Avdicija za nove igralke in igralce bo potekala v soboto 22. septembra. Pripraviti je potrebno cca. 3 minutni nastop. Dramsko besedilo, ki ga je potrebno interpretirati na pamet, lahko izberete med monologom, prozo ali poezijo.

Prijavijo se lahko vsi od 15. leta dalje. Podrobnejše informacije kje in kdaj bo potekala avdicija bodo prijavljeni dobili v četrtek 20. septembra. Mladoletnim osebam morajo prijavo na avdicijo s podpisom dovoliti starši oziroma zakoniti zastopniki.

Na avdicija.sg@gmail.com pošljite elektronsko sporočilo in prejeli boste prijavnico, ki jo izpolnjeno pošljete nazaj na elektronski naslov. Ob prijavi pošljite še podpisano fotografijo, če bo prijava uspešna, boste prejeli potrdilo.

Šentjakobsko gledališče Ljubljana je društvo, ki deluje v javnem interesu. Članice in člani se društvenih dejavnosti udeležujejo na prostovoljni bazi. Že 90 let pišemo zgodbo o medgeneracijskem sodelovanju, sklepanju trajnih prijateljstev, tudi ljubezni. Predvsem pa gojimo ljubezen do igre in gledališča. Biti član takšnega društva prinaša polno mero odgovornosti, tudi odrekanja. V zameno pa ponuja kvalitetno in aktivno preživljanje prostega časa, ustvarjalnost in sodelovanje z vrhunskimi ustvarjalci slovenskega gledališča.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/avdicija-sentjakobskega-gledalisca-ljubljana-2012