Zmes za ples

Avtor: Federacija

Ob previsu poletja v jesen vas z veseljem vabimo na družabno predstavitev knjige o sodobni plesni umetnosti, ki je s svojo zmesjo igrivega in iskrivega pristopa dostopna tako tistim, ki še niso bili v stiku s sodobno plesno umetnostjo, kot tudi tistim, ki menijo, da je sodobna plesna umetnost "valjanje po tleh". Dolžna ne ostane s svojimi izzivi niti izkušenim mačkam in mačkom sodobne plesne umetnosti ter drugim strokovnjakom tega področja.


foto Arhiv Federacija

Družabno srečanje se bo začelo v petek 7. 9. 2012 ob 17h v parku Tabor z zmesjo sproščenega in neobveznega branja z označevanjem knjige ob pijači, jedači in odlični družbi v okviru knjižnice pod krošnjami. Nadaljevalo pa se bo ob 18h, ko se bo počasi prevesilo v neobvezni pogovor in predstavitev knjige.

Na to skrbno z(a)mešano srečanje vabljeni vsi, ki se s plesom (ne) ukvarjajo, njihovi družinski člani, prijatelji, ljubimci, domači ljubljenčki, znanci, mimoidoči in tudi nezemljani. Zmesi v knjigi so se dolgo mešale in verjamemo, da so se zmešale v odlično zmes - za ples.

Pridite in pregnetite zmes še vi. Vmešavanje prinese darilo!

Avtor knjige: Gregor Kamnikar
Izdal in založil: Javni sklad za kulturne dejavnosti RS
Urednica: Nina Meško
Sozaložnik: Federacija
Oblikovanje: Katarina Popović
Lektoriranje in korekture: Ana Schnabl

Hvala projektu Knjižnica pod krošnjami za pripravljenost, odzivnost in organizacijo.

Malo več o knjigi:
http://zmeszaples.tumblr.com
http://www.facebook.com/ZmesZaPles


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/zmes-za-ples