Začetek nove sezone v SLG Celje‏

Avtor: SLG Celje

Obveščamo vas, da se s 1. septembrom 2009 začenja nova sezona Slovenskega ljudskega gledališča Celje. V letu 2009/2010 smo za Vas pripravili odličen in pester program. Vsi dramski teksti bodo na slovenskem odru uprizorjeni prvič, česar se izredno veselimo. Ena predstava bo, tako kot vsako sezono, namenjena našemu najmlajšemu občinstvu. To bo igra TOM SAWYER IN VRAŽJI POSLI.

REPERTOAR 2009/2010

Joanna Murray-Smith
SAMICA ČLOVEŠKE VRSTE
Komedija

Bridget O'Connor
ZASTAVE
Drama

Ernst Ingmar Bergman
JESENSKA SONATA
Drama

David Mamet
ROMANCA
Komična drama

Victoria Benedictsson
ČAR
V novi verziji Clare Bayley
Klasična igra


Vse, ki še niste kupili abonmaja SLG Celje, pa bi to še vseeno želeli storiti, obveščamo, da bo jesenski vpis potekal od 1.-17. septembra, vsak delavnik med 9. in 12. ter 17. in 19. uro, v soboto med 9. in 12. uro.
Naj Vas samo še spomnimo na novost letošnje sezone. S sezono 2009/2010 uvajamo družinske vstopnice in družinske abonmaje.
Abonma je namenjen staršem, ki bi si radi po ugodni ceni skupaj z enim ali več otroki, mlajšimi od 26 let, ogledali naše predstave. Starši plačajo redno ceno vstopnice ali abonmaja, prvi otrok ima 50-odstotni popust, vsakemu nadaljnjemu otroku pa SLG Celje podari vstopnico oziroma abonma brezplačno. Ugodnost velja za vse vstopnice in abonmaje SLG Celje razen za posamezne vstopnice in abonma festivala Dnevi komedije.
Otroci, mladostniki in študentje morajo za nakup družinske vstopnice ali družinskega abonmaja predložiti potrdilo o šolanju ali osebni dokument.

 

 


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/za%C4%8Detek-nove-sezone-v-slg-celje