Vabilo festivalskega časopisa Arena

Avtor: Alma R. Selimović

Spoštovani pisci in uredniki, festival Mladi levi ima že od preloma tisočletja svoj festivalski časopis – Areno. Tudi letos si želimo izdajati časopis in tako omogočiti mladim piscem platformo za publiciranje, obenem pa festivalu oziroma umetnikom in festivalski ekipi dati takojšnjo refleksijo ter poglobljen in celosten pogled.



Prisrčno vabljeni  na sestanek v Bunker (Slomškova 11, 4. nadstropje) 16. junija ob 17. uri, kjer bomo skupaj pretresli možnosti za letošnji format (število »številk«, tiskana ali e-verzija …), se pogovorili o urednikovanju, določili tudi okvirni časovni načrt in predvsem izvedeli, kako vam lahko pri ustvarjanju festivalskega časopisa pomagamo in kaj so vsebine oziroma aktivnosti, ki bi vam omogočile dodaten razvoj.
 
Letošnji Mladi levi bodo potekali od 19. do 28. avgusta in na sestanku bodo že dostopna okvirna gradiva (teksti, fotografije, videi) o večini projektov v okviru letošnjih Mladih levov.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite vnaprej na alma.r.selimovic@bunker.si, na ta elektronski naslova pa se lahko obrnete tudi v primeru, če imate kakšna vprašanja že pred sestankom.

 


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/vabilo-festivalskega-%C4%8Dasopisa-arena