Informativni dan za projekt "Postajam kreativen"

Avtor: Center kulture Španski borci

Zavod EN-KNAP, upravitelj Centra kulture Španski borci, v petek, 15. 10. ob 10. uri vabi na informativni dan za usposabljanje: POSTAJAM KREATIVEN – SPOZNAVAM ZVOK, SVETLOBO IN ODER; usposabljanje mlajše manjšinske populacije in priseljencev za splošne, svetlobne in tonske tehnike ki bo potekal v Kavarni Internacionala (1. nadstropje Španskih borcev, Zaloška 61).


 

Informativni dan je namenjen zainteresiranim kandidatom, na katerem bomo podobno predstavili usposabljanje. Usposabljanje je brezplačno. Po zaključku bodo udeleženci pridobili potrdilo/certifikat o opravljenem usposabljanju.

Ciljna skupina projekta so mladi in predstavniki manjšinskih skupnosti in priseljenskih populacij, težko zaposljivi mladi tehniki, ki bi želeli razvijati svoje znanje in spretnosti ter si pridobiti poklic na področju kulturnih dejavnosti. Na področju tako imenovanih podpornih poklicih v umetniški produkciji je stanje glede izobraževanja pri nas namreč izredno slabo.

Projekt sestavljata teoretično in praktično usposabljanje, ki bo potekalo v Španskih borcih. Število mest je pri praktičnem delu usposabljanja omejeno glede na naravo dela, predvideno število ur usposabljanja in prostorske kapacitete, ki so na voljo v Centru kulture Španski borci. Usposabljanje se začne 19. septembra 2010 in traja do septembra 2011.

Kontaktna oseba za informacije o izvajanju in tehničnih podrobnostih projekta: Jaka Šimenc, tehnični direktor Španskih borcev, 041 364 586 (jaka.simenc@en-knap.com).


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/informativni-dan-za-projekt-postajam-kreativen