Javni razpis za delovno mesto direktorja_ice javnega zavoda Slovenski gledališki inštitut

Avtor: SiGledal

Ministrstvo za kulturo je v Uradnem listu Republike Slovenije in na Zavodu RS za zaposlovanje objavilo javni razpis za delovno mesto direktorja javnega zavoda Slovenski gledališki inštitut - SLOGI. Kandidati se lahko prijavijo do 6. 5. 2022.


Foto: Arhiv SLOGI

Kandidat_ka mora izpolnjevati naslednje pogoje:

Kandidat_ka mora k prijavi z življenjepisom priložiti:

Minister, pristojen za kulturo, bo izbranega kandidata, po predhodnem mnenju sveta javnega zavoda, imenoval za direktorja javnega zavoda za obdobje petih let. Izbrani kandidat bo sklenil pogodbo o zaposlitvi za določen čas, za čas trajanja mandata, s predsednikom sveta javnega zavoda Slovenski gledališki inštitut. O izidu razpisa bodo kandidati obveščeni v roku osmih dni po izdaji odločbe o izbiri.

Prijave naj kandidati pošljejo v zaprti ovojnici s pripisom »Javni razpis – direktor SLOGI« v štirinajstih dneh po objavi javnega razpisa na naslov: Ministrstvo za kulturo, Maistrova 10, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov ministrstva: gp.mk@gov.si.

Več informacij o razpisu najdete na spletni strani ZZZS: povezava.
Celoten razpis v Uradnem listu: povezava.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/javni-razpis-za-delovno-mesto-direktorja-ice-javnega-zavoda-slovenski-gledaliski-institut