Mednarodni razpis »Delo in sreča«

Avtor: Bunker

Zavod Bunker odpira mednarodni razpis »DELO IN SREČA« za koprodukcijo umetniškega dela v letu 2022.


Foto: Pixabay

V okviru mednarodnega projekta Stronger Peripheries, katerega del je zavod Bunker, odpirajo razpis za mednarodno koprodukcijo Delo in sreča (Work and Happines)!

Razpis je namenjen sodobnim uprizoritvenim umetnicam in umetnikom, ki delujejo v polju plesa, gledališča, sodobnega cirkusa, performansa, uprizoritev v javnem prostoru, site specific predstav in transdisciplinarno. Prijavitelji morajo bivati v Sloveniji.

S prijavo na Tandem »Delo in sreča« se udeleženci prijavljajo na koprodukcijo novega umetniškega dela tandema producentov: zavoda Bunker, Ljubljana (Slovenija) in CCC - Kulturnega Centra v Cluju (Romunija) ter partnerske organizacije L'arboreto – Teatro Dimora (Italija).

Koprodukcija zajema štiri 11 – 15 dnevne raziskovalne in ustvarjalne rezidence, ki se bodo zgodile med februarjem in avgustom 2022 in prezentacijo produkcije v dvoranah dveh koproducentov, v dveh mestih – Ljubljani in Cluju, avgusta in oktobra 2022.

Vse prijave morajo biti oddane v angleščini (vključno z dodatnim gradivom/portfeljem). Sprejeta je samo ena prijava na izvajalca/organizacijo. Administrativna pristojbina za prijavo na razpis ni potrebna. Oseba, ki izpolni vlogo je tudi glavna kontaktna oseba. Vsa polja v obrazcu so obvezna.

Rok prijave je 25. november 2021 na povezavi.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na info@bunker.si


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/mednarodni-razpis-delo-in-sreca