Mali festivali Ustvarjalnega centra Krušče

Avtor: Ustvarjalni center za umetniško raziskavo, kreacijo, rezidenco in edukacijo Krušče

Izkustvene psihoterapevtske in druge delavnice, predavanja, pogovori, predstave, koncerti, razstave. Zgodnje prijave do 31. julija.


10. - 14. 8.
Telesa in svetovi

Cynthia Ashperger, Sue Daniel, Dénes Döbrey, Davor Džalto, Tomaž Flajs, Tomaž Grom, Lana Hosni, Lada Kaštelan, Matej Kejžar, Aleksandar Kostić, Manca Košir, Marko Mandić, Vladimir Milošević, Herman Pivk, Snježana Premuš, Thomas Richards idr.

17. - 21. 8.
Mali festival psihodrame

Sue Daniel, Tomi Janežič, Lada Kaštelan, Vladimir Milošević, Alan Powell, Emese Simó idr.

14. - 18. september
Prostori in tokovi

Sue Daniel, Radivoje Dinulović, Janez Janša, Iztok Kovač, Bojana Kunst, Vili Matula, Vladimir Milošević, Hedva Novich, Lan Pečjak, Aleksandra Schuller, Lućija Travičić idr.

Ustvarjalni center Krušče je prostor soočanja z izzivi v ustvarjalnih procesih ter poti do novega odzivanja nanje. Ustvarjalnost razume kot kraj, kot ljudi, kot proces in kot kreacijo. Omogoča bivanje, delo, izobraževanje, oskrbo, prosti čas in pretok. Je prostor preizkušanja novega, izpraševanja meja, ustvarjanja izvirnega na podlagi poznanega brez strahu pred neuspehom.

V društvenih prostorih Ustvarjalnega centra Krušče je mogoče prespati v hišah za umetniške rezidence ali v šotorih. Preverite zasedenost.

Mali festivali potekajo za omejeno število udeleženih.

Informacije in prijavekrusce@gmail.com

Program malih festivalov TELESA, PROSTORI, TOKOVI, SVETOVI in malega festivala psihodrame sledi priporočilom Svetovne zdravstvene organizacije glede vpliva umetnosti na zdravje. Podprt je s strani Centra za kreativnost, Ministrstva za kulturo RS in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/mali-festivali-ustvarjalnega-centra-krusce