Razpis inštituta za aplikativne gledališke študije

Avtor: Inštitut za aplikativne gledališke študije

Inštitut za aplikativne gledališke študije (ATW) vabi k magistrskemu programu pod vodstvom prof. dr. Bojane Kunst, Rose Beermann in Martine Ruhsam v sodelovanju s Hessische Theaterakademie - HTA, Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Frankfurt (HfMDK) ter drugimi umetniki in teoretiki.


CuP (Choreography and Performance)  je mednarodni magistrski program na Inštitutu za aplikativne gledališke študije v Giessnu (Nemčija), ki si prizadeva zagotavljati spodbudno okolje za razvoj umetniških praks in dela v povezavi s trenutnimi sociopolitičnimi napredki in filozofskimi vprašanji. Spodbuja izmenjavo, raziskovanje in razmisleke ter poudarja razmerje med teorijo in prakso.

MA CuP je 2-letni študijski program v angleščini, namenjen študentom iz različnih področij, ki želi širiti dojemanje koreografije in performansa. Več o programu na tej povezavi.

Prijava je možna do 31. marca 2021. Sprejemni izpiti bodo med 10. in 11. junijem 2021. Program se začne z oktobrom 2021. Več informacij glede prijave na tej povezavi.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/razpis-instituta-za-aplikativne-gledaliske-studije