Kasandra na gledališkem festivalu v romunskem Sibiu

Avtor: EX PONTO

Predstava v režiji Slobodana Milatovića in koprodukciji Festivala EX PONTO gostuje v Romuniji


Foto Duško Miljanić

Po številnih gostovanjih in odprtjih mednarodnih festivalov se bo predstava Kasandra  v režiji Slobodana Milatovića in mednarodni koprodukciji Festivala EX PONTO 6. junija ob 17h odigrala tudi na Mednarodnem gledališkem festivalu v romunskem Sibiu (Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu), na katerem se bodo med 28. majem in 6. junijem 2010 predstavili znani umetniki iz različnih delov sveta, med ostalimi tudi Silviu Purcărete, Pippo Delbono, Andriy Zholdak, Radu Afrim in Eugenio Barba.

Predstava Kasandra je nastala v koprodukciji Festivala EX PONTO (Kulturno društvo B-51), Ljubljana, SLOVENIJA  | Festivala TEUTA (Kulturni center Nikola Djurković), Kotor, ČRNA GORA  | SNP Novi Sad & Festivala Infant, SRBIJA | Festivala MOT, Skopje, MAKEDONIJA |

Projekt Kasandra je nastal s podporo: Ministrstva za kulturo Republike Slovenije; Mestne občine Ljubljana; Občine Kotor; Ministrstva za kulturo, šport in medije Črne Gore; Ministrstva za kulturo Republike Srbije; Ministrstva za kulturo Republike Makedonije; Mesta Skopje.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/kasandra-na-gledali%C5%A1kem-festivalu-v-romunskem-sibiu