Kreativna šola Fotografija : Sodobni ples! in Film : Sodobni ples!

Avtor: Plesni teater Ljubljana

Plesni Teater Ljubljana v sezoni 2018/2019 vabi v Kreativno šolo fotografije v sodobnem plesu in v Kreativno šolo plesnega filma.


Foto: Drago Videmšek

Plesni Teater Ljubljana vabi k prijavi v Kreativno šolo FOTOGRAFIJA : SODOBNI PLES!, večletno izobraževanje o fotografiji v sodobnem plesu, ki bo potekalo pod vodstvom fotografa Draga Videmška in gostujoče mentorice Nade Žgank. Kreativna šola bo obsegala teoretični uvod in praktični pristop k fotografiranju v sodobnem plesu, zaključila pa se bo s skupinsko razstavo fotografij. Namenjena je vsem, ki jih zanima področje fotografije v sodobnem plesu in že imajo predhodne izkušnje s fotografijo ter svojo fotografsko opremo in opremo za obdelovanje fotografij. Cena za kreativno šolo v sezoni 2018/2019 je 30 €.

Kreativna šola bo potekala v Ljubljani (Plesni Teater Ljubljana, Prijateljeva 2a in v projektni sobi SCCA-Ljubljana, Metelkova 6) v petih terminskih sklopih:

Prijavo s svojimi kontaktnimi podatki in motivacijskim pismo pošljite na elektronski naslov info@ptl-lj.si najkasneje do 8. oktobra 2018.

Plesni Teater Ljubljana vabi k prijavi v Kreativno šolo FILM : SODOBNI PLES!, večletno izobraževanje o plesnem filmu, ki bo potekalo pod vodstvom Matjaža Mraka, Petra Braatza in Andreje Kopač. Kreativna šola bo obsegala teoretični uvod in praktični pristop k razvijanju lastne ideje plesnega filma, zaključila pa se bo 19. januarja v Slovenski kinoteki s projekcijami plesnih filmov in okroglo mizo z ustvarjalci. Kreativna šola je namenjena vsem, ki jih področje plesnega filma zanima, izkušnje s filmom so zaželene, niso pa pogoj za prijavo. Cena za kreativno šolo v sezoni 2018/2019 je 30 €.

Kreativna šola bo potekala v Ljubljani (projektna soba SCCA-Ljubljana, Metelkova 6) v terminskih sklopih:

Prijavo s svojimi kontaktnimi podatki in motivacijskim pismo pošljite na elektronski naslov info@ptl-lj.si najkasneje do 15. oktobra 2018.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/kreativna-sola-fotografija-sodobni-ples-in-film-sodobni-ples