CoFestival

Ljubljana, 17. 11. 2018 - 29. 11. 2018

mednarodni festival sodobnega plesa


CoFestival, mednarodni festival sodobnega plesa, se bo letos odvijal 17. novembra ter med 23. in 29. novembrom na različnih ljubljanskih prizoriščih. Postregli vam bomo z mednarodnimi in domačimi produkcijami, konferenco, simpozijem, predstavitvami in pogovori. CoFestival ostaja stičišče umetniške in produkcijske moči Kina Šiška ter Nomad Dance Akademije in sodelovanja s partnerji doma ter na tujem.

Letos posebno pozornost posvečamo gostovanju hrvaške skupine BADco: ob predstavi Spore (Kino Šiška, 28. 11.) še obisk Zagreba (17. 11. – performativna instalacija v Rihterjevi hiši in predstava Ispravci ritma). V času festivala bomo izvedli tudi diskurzivni del: simpozij in instalacijo ter dokumentacijo.

CoFestival ostaja stičišče umetniške in produkcijske moči Kina Šiška ter Nomad Dance Akademije in sodelovanja s partnerji doma ter na tujem.

Sodelujoče umetnice in umetniki: Christos Papadopoulos, Ana Dubljević, Marko Milić, Lucinda Childs, Rabin Mroue, Gisela Mueller, Rui Horta, Mala Kline, Anna Konjetzky, BADco, Ana Vujanović, Marta Popivoda in drugi.


Vir: http://veza.sigledal.org/festival/cofestival-f-2