Jelenova mast

Produkcija: Jelení loje

Jelení loje (po domače Jelenove masti) je šestčlanska vokalno inštrumentalna skupina iz Češke in Slovenije, ki izvajaja širok razpon glasbenih zvrsti, vse od jazz standardov do filmske glasbe, delno a capella in delno ob glasbeni spremljavi.


foto Arhiv Jelení loje

Od drugih standardnih glasbenih skupin pa se razlikujejo po tem, da je vsak koncert hkrati gledališko obarvan, zato se lahko veselite sproščenega večera v duhu glasbe in kabareta.

Jelení loje priporoča kar 9 izmed 10 vodilnih evropskih strokovnjakov. Sestavine naravnega izvora (en postaven fant in pet deklet) blagodejno vplivajo na telo in dušo, niso testirane na živalih, z lahkoto se vpijejo pod kožo, njihova svežina pa kar traja in traja.

Jeleni Loje so nastopili predvsem po Češki republiki, pa tudi po Sloveniji in imeli koncerte pred nekaj deset, pa do več kot tisočglavo publiko. Z nastopi na Češki nacionalni televiziji in radiu, raznolikih festivalih ter glasbenih klubih in kavarnah so s svojim raznovrstnim in humorno-kabarejsko navdahnjenim nastopom navduševali občinstvo.


Vir: http://veza.sigledal.org/uprizoritev/jelenova-mast