Ena od nas laže

Produkcija: KUD Banda Ferdamana


Foto: Arhiv ZIZ

KUD Banda Ferdamana pošilja svoje Bandine Babe, da razvozlajo lažnive skrivnosti. V detektivki, ki jo ustvarja publika, bodo ljubezen, prijateljstvo in zamere razdrle vse vezi. No, saj v resnici se ne bojo. Ali pač …?

Pri improvizacijskem gledališču se prizori ustvarjajo na podlagi predlogov publike. Vse, kar vidite, nastane pred vami brez v naprej pripravljenega scenarija. Zločin bo določen na kraju kaznivega dejanja, prav tako pa tudi storilka.

Katera od njih je zmožna nekega tako nečistega, zlohotnega, škodoželjnega, groznega, brutalnega, nemoralnega, družbeno spornega, ostudnega, zlega, grešnega, satanskega, nizkotnega dejanja, ki ste ga vi, draga publika, določili.
Pred ogledom se posvetujte s prijateljem ob hladnem kozarcu piva ali vina oz. s kolegom, s katerim si boste ogledali predstavo.

V primeru trebušnih bolečin zaradi preobilice smeha, se obrnite na ZIZ. Možni neželeni učinki: zasvojenost z improm. Priporočeno zdravljenje: obisk Bandinih družbenih omrežjih (Facebook, Instagram, Tik Tok), sledenje Bandinim stranem in obisk Bandinih dogodkov.

Zasedba

Nastopajoče: Nika Gamser, Danijela Brečko, Mojca Frim, Eva Štingl, Metka Zadravec


Vir: http://veza.sigledal.org/uprizoritev/ena-od-nas-laze