Sodelovanje pri predstavi - Festival MLADI LEVI 2018

Avtor: Bunker

Ekipa festivala Mladi levi 2018 išče posameznice in posameznike (65+) za sodelovanje pri gledališki predstavi Ves moj seks.


Foto: Arhiv Bunker

Ste stari 65 ali več in razmišljate o seksu? Morda poznate nekoga, ki ustreza temu opisu? Bi radi s svojimi zgodbami sodelovali pri ustvarjanju gledališke predstave? Ekipa Bunkerja bi vas želela spoznati in govoriti z vami. Za gledališko predstavo Ves moj seks, ki bo odprla letošnji Mednarodni festival Mladi levi, iščejo zrele gospode in gospe, ki jim ni težko govoriti o spolnosti.

Povejte naprej svojim prijateljem, znancem in sorodnikom - nikoli ne veste, kje se skriva zvezda. #združujemogeneracije

Ves moj seks je predstava kanadske gledališke skupine Mammalian Diving Reflex, ki občinstvu ponudi doživetje neke generacije. Starejši odrasli pogumno odprejo knjige svojega življenja in razkrivajo drobce o prvih ljubeznih, turbulentnih skokih čez plot, nepričakovanih nosečnostih in o smrti svojih ljubljenih. Ob tem klepetajo s publiko, nazdravljajo pomembnim življenjskim mejnikom in se zavrtijo v ples.

Ves moj seks nas opomni, da so starejši tisti, ki nas lahko o življenju veliko naučijo in da je starost tista, ki nas nauči, kako biti v svetu odprt, velikodušen in neustrašen. V današnji kulturi mladostništva Ves moj seks ponovno vzpostavi pojem modrosti starešin, na katere se lahko vedno obrnemo po nasvet. Nasvet, ki izhaja iz znanja o bogastvu življenja in je očiščen odvečne navlake.

Če se v opisu prepoznate, pokličite na +386 31 326  099 (Maja Vižin) ali pišite na e-mail naslov maja.vizin@bunker.si.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/sodelovanje-pri-predstavi-festival-mladi-levi-2018